FORUM

här är det aldrig tyst!

RC Åland använder forumet på den åländska motorsajten Motorportalen.net. Dit hittar du genom surfa upp www.motorportalen.net och klicka på Forum. Lite längre ner hittar du avdelningen för Radiostyrt (RC).

ScreenshotDär finns flertalet underforum för de olika områdena. Undrar du något om bilar eller båtar så finns det en forumdel för det. Detsamma gäller flyg och helikoptrar. Finns även en forumdel för projekt där man kan lägga upp byggtrådar och dylikt för att få hjälp, tips, eller bara visa sitt pågående bygge. Vill man snacka om något som inte platsar i de övriga forumdelarna så är Fritt snack en passlig forumdel. Dessutom finns ett torg för allt radiostyrt.

Man behöver ej registrera sig om man bara läser, men för att ta del av diskussionerna eller för att ställa en fråga måste du registrera dig. Dessutom underlättar det läsandet att vara registrerad då forumet håller på koll på vad du har oläst. Överst på forumsidan i menyn hittar du "Bli medlem".
Bli medlem i motorportalen.net
Läs igenom reglerna så du vet vad som gäller. När du registrerar dig bör du använda ett väl genomtänkt användarnamn som är passande nu och i framtiden.

Välkommen in i diskussionerna!

Ta mig till forumet!